oktober 2013

OHS ~ Den Spanske Rideskolen

I år var Den Spanske Rideskolen på Oslo Horse Show. For meg var det ganske spesielt siden jeg liker den slags ridning og ikke minst hestene! De hadde en times show med piaffe, levader, versader, travers, piruetter osv. Dette er noe jeg vil at Juni skal lære, det blir ikke lett. Men med masse jobbing kan det gå.
 

OHS ~ Shettisgaloppen

Som dere kanskje vet hadde vi med hest til Oslo Horse Show. Og det gikk veldig fint, Vilde som red Selma var kjempe flink! De kom på 3. plass av åtte stykker.


Vilde og Selma lå først ganske lenge!


Desverre var det det en som falt av og måtte på legevakta.


Vilde var flink og vinket på æresrunden!

Fikk ikke veldig fine bilder, rakk ikke å instille noe. Men dette måtte bare dokumenteres!

OHS ~ politistallen

Heisann!
Denne helga har hele stallgjengen vært på Oslo Horse Show, vi var 15 stykker + ridelærer som tok toget inn til Oslo. Det første vi gjorde var å dra til politistallen der vi pleier å få ri på politihestene. Det ble tatt ut to hester, en for de som ikke er sånn veldig erfarene. Og en for de som er mer erfaren. Etterpå dro vi på peppes pizza for å spise, og deretter rett til hotellet. Der var det vedlig bråkete så ingen av oss sovnet særlig fort. Så det ble ikke veldig mye søvn på oss siden vi skulle opp litt ør kl 07:00. Lørdags morgnenen dro vi for å kjøpe oss frokost på narvesen, og tok bussen rett til telenor arena.

Jeg tenkte å blogge flere innlegg siden jeg har så utrolig mange bilder, så her er bildene fra besøket i politistallen.


Mode <3 (jeg rir)